Novi Sad
21.10.2013.
09:05
Oko 350 učenika ugostiteljskih smerova Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" na praksu od kuće donosi hranu koju će pripremati, a kako je restoran "Staro zdanje" u Pašićevoj zatvoren za goste, budući konobari na praksi nemaju koga da služe.
  • 21.10.2013 16:55
    A ono što skuvaju verovatno bace?
  • 21.10.2013 13:40
    @JustinaNS - Nije uvek sve u novcu...
    Tebi je trebalo pet minuta da procitas tekst, dobijes ideju i otkucas je ovde. A uprava skole i nastavnici sede po ceo dan i gledaju u prazno, kukajuci da nemaju sredstva za rad, apa tako nedeljama i mesecima. Treba ih poslati na biro da tamo sede i gledaju u prazno, a na posao primiti profesore koji zele da rade svoj posao.
  • Maki021

    21.10.2013 10:23
    @JustinaNS
    Svaka čast na ideji i kreativnosti!
  • Vlada

    21.10.2013 09:34
    ...
    Ovo je slike posledica korumpiranog drustva, osiromasenog od sistemske pljacke drzave i odgovornih pojedinaca na celu drzavnih institucija. Raspad sistema...
  • JustinaNS

    21.10.2013 09:29
    Nije uvek sve u novcu...
    Treba uključiti maštu i duh preduzetništva. U svetu je opšti trend kuvanja i pripremanja hrane (brojni TV kanali). Mogla bi Škola da uradi sledeće: Jednom nedeljno, u večernjim satima đaci i profesori organizuju javno kuvanje. Građani donesu namirnice, plate simboličnu participaciju a dobiju stručne savete, oglednu nastavu i spravljen obrok. Nekoliko nedelja jela, pa poslastice, pa zakuska i kokteli. Svi bismo imali koristi, a đaci najviše. Zašto je ugašeno Staro zdanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna